Mi teszi különlegessé a Northfin tápokat?

Elgondolkodott már arról, hogy a miből készül egy haleledel? Elolvasta valaha, hogy mi áll a csomagolás címkéjén?

A díszhal eledel gyártó ipar egy önszabályozó szervezet. Mivel kevés a kényszerítő szabályozás, a vállalatok képesek manipulálni az összetevőket és az összetevők listáját, hogy saját termékeiket előnybe helyezzék. Ez lehetetlenné tette számunkra, akvaristáknak, hogy megértsük mik is a valódi összetevők.

A díszhaleleség gyártók közül sokan nem fejlesztették az eleségeik összetételét, amióta először megjelent a termékük. A innováció hiánya már évek óta folyik. Az innováció és a minőség integrálása helyett a gyártók manipuláltak.

Meglepő lehet, de a díszhal eledel márkák közel 80% -a nem gyárt saját tápot. A legtöbb márka szerződést kötött egy gyártó céggel, hogy eledelt készítsen számukra. A saját márkázás érdekében meg kell felelni a nagy, minimális megrendeléseknek, így nagyon nehéz a vállalatok számára, hogy fejlesszék formuláikat, és ellenőrizzék a minőséget és az összetevőket. Mi nem nem csak gyártó cég vagyunk, és nem készítünk más márkák számára termékeket. Mi a NorthFin Premium Fish Foods vagyunk és a legjobb tápokat állítjuk elő, amiket a halak csak kaphatnak.

Fő összetevők

  • Tengeri fű (Laminariales) minősített és természetes forrásból, mintegy 60 ásványi anyagot, 21 aminosavat és 12 vitamint tartalmaz, amely nitrogént, káliumot és mikroelemeket biztosít, ezzel javítja a halak általános egészségét és aktivitását. A tengeri fű rendszeres használata táplálékkiegészítőként növeli az összes összetevő hasznosítását, beépülését.
  • Egész Antarktisz Krill (Euphasia superba) (Nincs konzerválószer) – tengeri fehérje, aminosavak, vitaminok és ásványi anyagok. A karotinoidok természetes forrása, amely segít a halak, gazdag és élénk színeinek természetes eléréséheben. Nagy mennyiségben tartalmaz Astaxantint mely egy természetes pigment és antioxidáns. Az egész Antarktisz krill több mint 60% magas minőségű fehérjéből áll. A krillben jelenlévő pigmentek több mint 95% asztaxantin formában van. Bizonyították, hogy az astaxantin pozitív hatása segíti a növekedést és az erős immunrendszer kialakulását.
  • Magas DHA Omega-3 tartalmú hering (minősített és természetes forrásból) magasabb koncentrációban tartalmaz DHA-t, amely elősegíti az egészséges fejlődést, növekedést és színképződést a halakban. Frissen kifogott és fagyasztott atlanti hering (Clupea harengues).      DHA: A dokozahexaénsav a hidegvíz halak húsában fordul elő természetes formában. A DHA magas koncentrációja segít az akváriumi halak egészséges fejlődésében.
  • Egész szardínia (természetes forrásból) A halak számára nemcsak teljes mértékben emészthető és felszívódott fehérjéket, hanem a következő tápanyagok is biztosítják: B12-vitamin, szelén, foszfor, D-vitamin, kalcium, B3-vitamin, jód, réz, kolin, B2-vitamin. A szardínia és a hering az omega-3 zsírsavak EPA és DHA egyik koncentrált forrása.
  • Spirulina Pacifica (táplálékkiegészítő) A természetes kék-zöld algák 100% -ban nyers fehérjéket, vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaznak melyek segítenek az optimális egészség elérésében és az immunrendszer működésének javításában. Béta-karotint és természetes pigmenteket tartalmaz, ezzel elősegítve a természetes színfokozást.
  • Fokhagyma (Allium sativum) Számos tudományos tanulmány kimutatta, hogy az Allicin fokhagyma hatóanyag csökkenti a gyulladást és antioxidáns hatásokat. Antibiotikumokkal és antiparazitikus tulajdonságokkal is rendelkezik, segíthet a szervezetben lévő nehézfémek méregtelenítésében, a nehézfém toxicitással szembeni szervi károsodástól védve. A fokhagyma hatékony étvágyfokozó.
  • Astaxanthin, tengeri környezetben a legelterjedtebb karotinoid, melynek fontos szerepe van a garnélák és a halak immunrendszerében. Antioxidáns, A provitamin, és mely szükséges az ikrák és lárvák sikeres előállításához. Az astaxanthin zsírban oldódó tápanyag antioxidáns tulajdonságokkal, amely értékes elem az állatok táplálékában.
  • Kalcium-montmorillonit agyagpor számos pozitív hatással rendelkezik, többek között antibakteriális és méregtelenítő tulajdonságai miatt. 67 ásványi anyagot tartalmaz, beleértve a kalciumot, a vasat, a magnéziumot, a mangánt, a káliumot, a szilícium-dioxidot és így tovább. Segíti a korábbi étkezési hiányosságok kompenzálását.
Northfin-Pellet-Guide-001